Personvernerklæring

Hensikten med denne erklæringen er å sikre deg som personlig kunde at vi ikke misbruker de opplysninger vi ved normal forretningsvirksomhet helt naturlig samler inn og oppbevarer. Denne erklæringen handler derfor om hvordan Spydeberg Utemiljø AS samler inn og behandler personopplysninger i sin forretningsvirksomhet.

1. Hvilken informasjon samler vi inn?

Personopplysningene er de opplysningene du formidler til oss direkte via telefon, e-post, våre nettsider eller via andre kommunikasjonsmetoder som f.eks. Facebook, LinkedIn ol.

Personopplysninger vi samler inn omfatter:

  • NAVN.
  • FIRMANAVN (dersom du har et personlig firma).
  • ORG.NR. (dersom du har et personlig firma).
  • ADRESSE / FAKTURAADRESSE (dersom du har et personlig firma eller er en ordinær forbruker).
  • TELEFONNUMMER (dersom du har et personlig firma eller er en ordinær forbruker).
  • E-POSTADRESSE (dersom e-postadressen din er privat og ikke knyttet til et firmadomene).
  • IP-ADRESSE (dersom IP-adressen din er privat og ikke knyttet til et firmadomene).

2. Hva brukes informasjonen til?

Spydeberg Utemiljø AS bruker de personopplysninger du oppgir til følgende formål:

  1. For å kommunisere med deg via telefon, mail, post eller via andre medier.
  2. For å kunne tilby våre tjenester og produkter til deg.
  3. Kunne svare på forespørsler og henvendelser fra deg.
  4. Til andre formål som er pålagt oss ved lov, regler, forskrifter eller andre rettslige prosesser.

3. Hvordan behandler og lagrer vi opplysningene?

Dine opplysninger lagres i vårt:

  • CRM-system.
  • Økonomiprogram.
  • Mailing-system.

4. Hvem har tilgang til dine personopplysninger?

Spydeberg Utemiljø AS behandler ikke personopplysninger slik personvernloven definerer behandling. Vi registrerer kun de opplysninger vi har angitt under pkt. 1 for å kunne kommunisere med deg som kunde slik vi har angitt i punkt 2. For øvrig deler vi ikke kundeopplysninger med verken personer eller foretak.

5. Hvor lenge vil dine opplysninger lagres?

Spydeberg Utemiljø AS lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.

  • Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år.
  • For å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven og kjøpsloven lagrer vi kjøpshistorikk i 10 år.
  • Opplysninger oppbevares i systemene så lenge de er oppdaterte og det er relevant å beholde de.

Ved sletting vil noen personopplysninger, først og fremst kontaktopplysningene, bestillings- og fakturahistorikk og kopi av korrespondanse forbli i vårt register i den utstrekning det er nødvendig for å beskytte juridiske rettigheter eller lovgivningsmessige krav til dokumentasjon.

6. Dine rettigheter etter personvernregelverket

Du har en del rettigheter etter personvernregelverket, som vi ønsker at du skal være klar over.

Du kan:

  • Kontakte oss for å få en oversikt over hva slags personopplysninger vi har lagret om deg.
  • Kontakte oss for å be om at lagrede opplysninger endres, oppdateres, eller rette opp eventuelle feil i opplysningene.
  • Be om sletting av opplysninger.

Du kan kontakte oss om du har spørsmål til denne personvernerklæringen, eller til hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

7. Våre ansatte

Alle våre ansatte er forpliktet i sitt arbeidsreglement til ikke å dele personopplysninger om andre med uvedkommende.

8.Cookies

Spydeberg Utemiljø AS benytter cookies på sine nettsider primært for analyseformål, herunder for å måle trafikk og bruk av våre tjenester, samt i målrettet markedsføring for å kunne gi deg relevant informasjon om våre tjenester.

9. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere vår personvernerklæring når dette er nødvendig. En oppdatert versjon personvernerklæringen vil alltid være tilgjengelig på vårt nettsted.

10. Kontaktinformasjon

Oppdatert kontaktinformasjon er tilgjengelig her: https://www.spydebergutemiljo.no/kontakt

Virksomhetens navn: Spydeberg Utemiljø AS
Organisasjonsnummer: NO 995 233 045 MVA
Forretningsadresse: Næringsveien 28 1820 SPYDEBERG
Kontaktperson: Daglig Leder Rune Haugslien
Epostadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tjenester

Spydeberg Utemiljø AS bygger og vedlikeholder alle typer arbeider for offentlige, bedrifter og private kunder.
Vi leverer kvalitet til riktig pris.

Anleggsgartner

Vi utfører oppdrag for næringseiendommer, veier i borettslag, parkerings- og gårdsplasser.

Graving

Grunnarbeid er det viktigste i alle anlegg. Vi har kompetansen og utstyret for at resultatet blir fagmessig utført.

Skjøtsel & vedlikehold

Skjøtsel & Vedlikehold er viktig for å opprettholde god kvalitet på anlegget i mange mange år.

Snørydding

Vi tar på oss alt fra enkel håndmåking i inngangspartiet, til maskinell måking, strøing og bortkjøring når snømengden blir for stor og plasskrevende.